Staattinen, kun liität toisen näytön MacBook Pron

Macbook Pro -tietokonejärjestelmät, jotka käyttävät mini-DVI-porttia ulkoiseen näyttöön, voivat saada staattisen, kun näytön pistoke ei ole kunnolla paikallaan. Yritysten omistajien, jotka käyttävät MacBook Pronsa ulkoisen näytön liittämiseen esitysten esittämiseen, pitäisi tietää, kuinka korjata tämä ongelma, jotta saat selville parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Ongelma voidaan korjata suhteellisen helposti käyttämällä joitakin perusongelmia.

Käynnistä tietokone uudelleen

Joskus ongelman korjaaminen staattisella monitorilla vaatii tietokoneen käynnistämisen uudelleen. Useimmissa tapauksissa tämä korjaa ongelman. Ennen kuin käynnistät tietokoneen uudelleen, irrota pistoke tietokoneen mini-DVI-portista ja ulkoisesta näytöstä. Odota, että tietokone käynnistyy uudelleen, käynnistä haluamasi ohjelma ja kytke ensin kaapeli näytön takaosaan ja sitten tietokoneeseen.

Pistokkeen säätäminen

Jos näyttö näyttää staattisen tai näyttää täysin mustalta, kun käynnistät tietokoneen uudelleen, säädä pistoke hieman. Yleensä jos sinulla on staattinen ulkoisessa näytössä, sinun on vedettävä hieman pistokkeesta. Jos näyttö näkyy mustana, sinun on painettava pistoketta. Älä käytä voimaa pistokkeeseen, koska voit rikkoa tietokoneen mini-DVI-portin. Monissa tapauksissa voit korjata monitorin tämän pienen säädön avulla.

Korjaa levyn käyttöoikeudet

Joskus tietokoneen käyttöoikeuksien korjaaminen ratkaisee staattisen ongelman. Korjaa levyn käyttöoikeudet napsauttamalla "Siirry" -valikkoa. valitse "Apuohjelmat" ja napsauta sitten "Levytyökalu" -kuvaketta. Odota, että järjestelmä skannaa kiintolevyt ja napsauta sitten kiintolevyä vasemmalla sivupalkilla. Napsauta "Ensiapu" -välilehteä ja suorita "Korjaa levyn käyttöoikeudet". Jos korjauslevyn käyttöoikeudet eivät ole käytettävissä, valitse "Tarkista levyoikeudet" ja valitse "Korjaa levyn käyttöoikeudet".

Luo uusi käyttäjätili

Uuden käyttäjätilin luominen voi ratkaista ongelman viimeisenä keinona. Napsauta "Apple" -kuvaketta tietokoneen vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten "Järjestelmäasetukset". Valitse "Käyttäjät ja ryhmät". Napsauta lukkokuvaketta, jossa on merkintä "Valitse lukitus muutosten tekemiseksi". Anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja valitse "+" -painike lukituskuvakkeen yläpuolella lisätäksesi uuden tilin. Kirjaudu uuteen tiliin ja tarkista, korjautuiko ongelma. Jos näin on, voit siirtää tiedostot ja asetukset uuteen tiliin ja poistaa vanhan käyttäjätilin.