Miten käynnistää Samsung Galaxy Blaze

Jos Samsung Galaxy S Blaze lakkaa toimimasta, sinun ei tarvitse viettää aikaa ja rahaa sen korjaamiseksi. Kokeile sen sijaan jotakin puhelimen nollausasetuksista. Pehmeä nollaus -toiminto käynnistää Blaze-toiminnon nopeasti uudelleen, jos se jäätyy, eikä se poista tietojasi tai muuta asetuksia. Toinen vaihtoehto, kova nollaus, pyyhkii kaikki puhelimen tiedot muistikortille tallennettuja tiedostoja lukuun ottamatta. Jos et ole varmuuskopioinut tietojasi, menetät sisältöä, kuten sovelluksia, liikekontakteja, mediaa ja muita tiedostoja.

Pehmeä nollaus

1.

Tallenna avoimet tiedostosi ja sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2.

Pidä "Power" -painiketta Blaze-sivun puolella.

3.

Napauta "Power Off". Käynnistä uudelleen painamalla virtapainiketta uudelleen.

Laitekäynnistys

1.

Kytke Blaze. Jos sinulla on avoimia tiedostoja, tallenna ja sulje ne.

2.

Kosketa "Valikko". Valitse "Asetukset" ja sen jälkeen "Varmuuskopioi ja palauta".

3.

Valitse halutessasi "Automaattinen palautus" ja "Varmuuskopioi tiedot" -valintaruudut. Jos otat nämä asetukset käyttöön, Blaze varmuuskopioi tiedot ja palauttaa sen palautuksen jälkeen.

4.

Kosketa "Factory Data Reset." Jos haluat, poista puhelimen SD-kortin sisältö valitsemalla "Format USB Storage". Et ehkä halua tehdä tätä, jos olet tallentanut varmuuskopiotietoja SD-kortille.

5.

Napauta "Nollaa laite". Vahvista valinta valitsemalla "Poista kaikki".

Android-järjestelmänpalautus

1.

Sammuta Blaze. Paina ja pidä painettuna sekä "Volume" -painikkeita että "Power" -painiketta samanaikaisesti.

2.

Vapauta "Virta", kun Samsung-logo vilkkuu näytöllä.

3.

Vapauta "Äänenvoimakkuus" -painikkeet, kun näet Android-järjestelmän palautusnäytön.

4.

Valitse "Pyyhi tiedot / tehdasasetukset". Valitse vahvistuskehotteessa Kyllä - Poista kaikki käyttäjätiedot.

5.

Paina "Power" käynnistääksesi Blaze uudelleen sen jälkeen, kun nollausprosessi on valmis.

vinkkejä

  • Jos haluat varmuuskopioida Blaze-tietosi ennen kovalevyn palautusta, kytke se tietokoneeseen ja napauta sitten "USB Connected" tilarivillä. Napsauta "Avaa kansio nähdäksesi tiedostot" tietokoneessa. Näet kaiken sisällön, joka on tallennettu Blaze SD-kortille. Kopioi sisältö, jonka haluat säilyttää tietokoneella.
  • Voit poistaa Blaze-välimuistiosion Android-järjestelmän palautusnäytössä. Tämä ei poista sisältöä tai asetuksia. Voit tehdä tämän siirtymällä Android-järjestelmän palauttamiseen ja valitsemalla Pyyhi välimuisti.