Näppäimistön avaaminen Nookissa

Barnes & Noblen tuottama elektroninen Nook-lukija ja Internet-tabletti käyttävät tuloa varten näytön näppäimistöä. Yksinkertaisesti koskettamalla tekstinsyöttöä näyttöön tulee näppäimistö automaattisesti. Jos tämä toiminto ei toimi, pieni ohjelmistovika saattaa estää näppäimistön näyttämisen. Laitteen palauttaminen alkuperäisiin tehdasasetuksiin korjaa ongelman, mutta sinun on tallennettava tiedot ensin, jos haluat säilyttää sen.

Tallenna tiedot

1.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää aluetta tietokoneen työpöydällä ja valitse valikosta "Uusi" ja sitten "Kansio". Nimeä kansio "Nook Data".

2.

Liitä microUSB-kaapelin toinen pää Nook-laitteeseen ja kytke toinen pää tietokoneen USB-porttiin. Odota, että tietokone tunnistaa laitteen.

3.

Kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Tietokonetta tai Käynnistä-valikkoa. Kaksoisnapsauta kuvaketta "My Nook".

4.

Vedä tiedostot Oma Nook -kansiosta tietokoneen työpöydän Nook Data -kansioon. Odota, että tiedostot siirretään.

5.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella "My Nook" -kuvaketta Tietokone-kansiossa. Valitse valikosta "Poista". Irrota microUSB-kaapeli tietokoneesta ja Nook-liittimestä.

Nollaa Nook

1.

Kosketa kosketusnäytössä "Asetukset" -painiketta. Napauta "Laitteen tiedot".

2.

Napauta "Poista ja poista laite". Napauta "Poista ja poista laite" seuraavassa näytössä.

3.

Napauta "Nollaa nook." Odota, että laite poistaa tiedot ja rekisteröi sen uudelleen. Anna Nookin käynnistää uudelleen. Rekisteröi laite uudelleen noudattamalla näytön ohjeita.

Tarvittavat asiat

  • Nook microUSB-kaapeli

vinkkejä

  • Jos tietokone pyytää lupaa asentaa ohjain, kun liität Nookin, napsauta "Peruuta". Nook ei vaadi erityistä ohjainohjelmistoa tiedostojen siirtämiseen.
  • Nook-sisällön poistaminen ja laitteen tehdasasetusten palauttaminen ei poista Barnes & Noble-tiliäsi tai kirjoja, aikakauslehtiä ja muuta mediaa. Ostamasi lukumateriaali on saatavilla Barnes & Noblen verkkosivuilla. Kun olet palauttanut Nookin, sinun on rekisteröitävä Nook-laite uudelleen ja ladattava sisältö Barnes & Noble -tililtäsi.

Varoitus

  • Nookin poistaminen ja palauttaminen poistaa sivutiedot, kuten kaikki PDF-tiedostot, asiakirjat, valokuvat tai muut asennetut tiedot. Tallenna kaikki Nook-tiedot ennen poisto- ja palautustoiminnon aloittamista.