UPS WorldShipin siirtäminen uuteen tietokoneeseen

Windows-pohjainen UPS WorldShip -ohjelma käyttää tietokonetta, johon se on asennettu, jotta pääset käyttämään tilisi ja yhteystietoja, joita tarvitaan UPS: n toimitustoimintoihin, kuten tarratulostukseen, tulli-asiakirjoihin ja lähetysraportteihin. UPS WorldShip on tarkoitettu asennettavaksi yhteen työasemaan, mutta se voidaan konfiguroida toimimaan yhden käyttäjän tai työryhmän kapasiteetissa, jotta useat käyttäjät voivat käyttää lähetysominaisuuksia. Kun siirrät ohjelmiston uuteen tietokoneeseen, sinun on ensin tallennettava UPS-tietokannat ja WorldShip-tiedot vanhasta järjestelmästä käyttämällä ohjelmiston vientitoimintoa.

1.

Käynnistä WorldShip-ohjelmisto vanhemmalla tietokoneella.

2.

Napauta tai valitse "Siirrä WorldShip-tiedot toiseen tietokoneeseen" -valikosta Hallitse tietoja.

3.

Napauta tai napsauta "Varmuuskopiointi" ja valitse "Selaa" siirtyäksesi kansioon, johon haluat varmuuskopioida WorldShip-tiedostot, ja valita sen. Valitse "OK" ja sitten "Poistu".

4.

Siirry paikkaan, johon olet tallentanut varmuuskopiokansion, ja kopioi tai tallenna se paikkaan, joka on käytettävissä uudesta tietokoneesta. Voit tehdä tämän useilla tavoilla - esimerkiksi tallentaa kansion flash-asemaan, ladata sen pilvivarastopalvelimeen, kuten Google Driveen, tai luoda kansion ZIP-arkiston ja lähettää sen itsellesi.

5.

Asenna WorldShip-ohjelmisto uuteen tietokoneeseen ja asenna se uuteen tietokoneeseen samalla tavalla kuin vanhassa. Esimerkiksi jos vanhalla tietokoneella oli se asennettuna C: tiedostoihin UPS, varmista, että uusi toimii. Jos asennuspaikat eivät täsmää, tiedot eivät siirry oikein.

6.

Valitse "WorldShip Data -tietojen viimeistely" -valintaruutu UPS WorldShip Setup -ikkunassa.

7.

Napsauta "Selaa" -painiketta Finish Moving WorldShip Data -ikkunassa ja siirry sitten vanhaan tietokoneeseen tallennettuun varmuuskopion kansioon.

Varoitus

  • UPS ehdottaa, että et käytä "Kopioi (varmuuskopiointi) WorldShip Data ennen päivitystä" -komentoa tietojen viemiseksi vanhasta tietokoneesta. Tämä komento luo väärän polun ja siirtoa ei voi suorittaa oikein.