Chrome-asetusten siirtäminen toisesta tietokoneesta

Google Chrome -selain on hyvin muokattavissa, joten jos yrityksessäsi on useita tietokoneita, on helppo varmistaa, että jokaisen tietokoneen Chrome-selaimessa on samat asetukset ja asetukset. Voit synkronoida Chrome-asetukset tietokoneesta toiseen käyttämällä Chromen synkronointitoimintoa, jolloin useat tietokoneet voivat jakaa samoja asetuksia ja asetuksia.

1.

Käynnistä Google Chrome tietokoneessa, johon haluat siirtää Chrome-asetukset.

2.

Napsauta jakoavaimen kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta "Kirjaudu Chromeen".

3.

Anna Google-tilisi sähköpostiosoite ja salasana annetuille kentille ja napsauta "Kirjaudu sisään" käynnistääksesi Vahvista synkronointiasetukset -ikkuna.

4.

Valitse kohteet, jotka haluat synkronoida tietokoneiden välillä. Voit synkronoida asetukset valitsemalla "Asetukset".

5.

Napsauta OK. Toista nämä vaiheet jokaisella synkronoitavalla tietokoneella; joka kerta, kun kirjaudut sisään Google-tiliäsi käyttävään tietokoneeseen, asetukset synkronoituvat tietokoneiden välillä.

Kärki

  • Jos haluat lisätietoja, salaa synkronoidut tiedot Kirjaudu-osion "Lisäasetukset" -valikosta.

Varoitus

  • Chrome tallentaa kopion tiedoista jokaiselle synkronoidulle tietokoneelle; älä käytä Chrome-synkronointitoimintoa tietokoneessa, johon et luota, kuten julkisen tietokoneen ulkopuolella.